Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
N ....... (5878 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Paanie bohaterze tego opowiadania zwracam sie do ciebie nie z prosba a z nakazem o nie odgrazanie sie mi i mojemu facetowi droga smsow pogrozek,wiem ze prawda kłuje w oczy i na obrone najlepszy jest atak,ale nie zycze sobie straszenia typu "wjade ci na chate".Samo skasowanie profilu nie pomoze zeby co niektore osoby sie nie spostrzegly.Wiesz,trzymaj sie ode mnie z dala,juz mi wiecej w zyciu nie nabrudzisz,a to ze sobie anonimowe konto zalozysz zeby sie odgryzc to mnie ani nie ziebi ani nie parzy,bo nie masz swiatu nic do powiedzenia na moj temat.
Sorry ludzie pisze tutaj bo wiem ze to czyta a w inny sposob nie da sie,takze prosze nie czepiajta sie co niektorzy bo przeciez moj temat i moja sprawa co pisze a jakby co to nie trzeba czytac i tracic czasu na komentarz nie?
Koniec tego tematu,pozdr.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
AntyMNMF napisał:
Paanie bohaterze tego opowiadania zwracam sie do ciebie nie z prosba a z nakazem o nie odgrazanie sie mi i mojemu facetowi droga smsow pogrozek,wiem ze prawda kłuje w oczy i na obrone najlepszy jest atak,ale nie zycze sobie straszenia typu "wjade ci na chate".Samo skasowanie profilu nie pomoze zeby co niektore osoby sie nie spostrzegly.Wiesz,trzymaj sie ode mnie z dala,juz mi wiecej w zyciu nie nabrudzisz,a to ze sobie anonimowe konto zalozysz zeby sie odgryzc to mnie ani nie ziebi ani nie parzy,bo nie masz swiatu nic do powiedzenia na moj temat.
Sorry ludzie pisze tutaj bo wiem ze to czyta a w inny sposob nie da sie,takze prosze nie czepiajta sie co niektorzy bo przeciez moj temat i moja sprawa co pisze a jakby co to nie trzeba czytac i tracic czasu na komentarz nie?
Koniec tego tematu,pozdr.

Anty rozumiem ze ów "ziomek" robil za męska dziwkę
Ziomal za robotę się weź a nie panienki naciągasz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wekeend wekeend wekeend ludzie!!!!!!!
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
A propo lambadziary.Lambadziara to chyba pani tańcząca lambadę Ale może chodziło o panią która poszła w tango
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
... smutna historia Pani Anty ....

leca kurtyny..

Sterkte
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
... no a później zostanie tylko Whiskey In The Jar ....

Dziewczynie dopiekło i sie wyżaliła
ma prawo, wolny kraj
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
schat_je napisał:

Mirek, ale mnie nie interesuja Twoje doswiadczenia z kobietami, a jesli miales tylko te zle, to bardzo mi przykro...moze zmaiana nastawienia by pomogla, bo jesli masz tylko te negatywne to chcąc nie chcąc sam sciągasz na siebie takie a nie inne sytuacje.
I znow skromnosc przez Ciebie przemawia...dobra i mila to i ja jestem ...jak spie...i jesc nie wolam )).
Ideały nie istnieją, nawet Twoja skromna osoba nim nie jest, tak mysle...
a ja jestem tylko zwykla zjadaczka chleba, szara myszka, ktorej nie zalezy na tym, zeby blyszczec...A swoją wartosc znam.
Narazie nie mam takiej potrzeby, zeby sie kims opiekowac, co innego oddac sie takiej opiece...oczywiscie ani emocji ani logiki zabraknac nie moze
A Wy czesto normalna dziewczyna tez sie nie zainteresujecie...co innego taka rozowa landrynka z dekoltem do pasa i paskiem zamiast spodniczki )...a pozniej placzecie, bo znow sie nie udalo...
pozdrawiam[/quote]

Ehhh Schat no nie zrozumialas co chcialem powiedziec, no trudno i naprawde wcale nie mialem zamiaru ci opowiadac o moich doswiadczeniach, zle to odczytalas. A sluchaj, jesli chodzi o to co napisalas to nie bede zmienial nastawienia, chyba domyslasz sie dlaczego. Mimo tego dziekuje za poswiecona chwilke, bo jednak zrobilas krotka psychoanalize mojej osoby choc nie trafna, patrzac jakie mi porady tu wypisalas, takze jeszcze raz dziekuje Niestety tak juz mam ze powaga nie towarzyszy mi na kazdym kroku. Brak skromnosci??? Nieee po prostu bawie sie i podchodze do wszystkiego z humorem patrzac na zachowania tych i owych ludzikow nas otaczajacych
Jak ja nie jestem idealem??? Zaraz, ale o ktora osobe ci chodzi o ta tutaj czy o ta w realu?? bo tutaj to ja ideal jak ja pierdo...e a w realu to troche jest inaczej bo wiesz 10 centymetrow nizszy jestem i w dodatku brzydal i uparciuch i duzo gadam wtedy kiedy jest cisza Pozdro dla kumatych

p.s Schat ja caly czas jestem otwarty na nowe znajomosci z normalnymi dziewczynami bo w dzisiejszych czasach to rarytas taka znalezc tym bardziej w NL schat a ty jestes normalna?? Zaraz wejde w twoj profil
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
ehhhhhhhh Mirek
zrozumialam, nie zrozumialam... nie wiem czy Ty do konca rozumiesz, a temat był inny.
Ja normalna? chyba zartujesz, dla niektorych nawet niezle stuknieta
a czym wogole jest normalnosc, dla kazdego co innego moze oznaczac.
Ciekawa jestem, jakiej to psychoanalizy Ty z kolei dokonałes po odwiedzeniu mojego profilu
bo wiesz... " byla taka fajna i tak ladnie sie usmiechala a oczy to jak wegliki takie czarne"
....
pozory bardzo częst mogą mylic
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Schat_je napisał:
ehhhhhhhh Mirek
zrozumialam, nie zrozumialam... nie wiem czy Ty do konca rozumiesz, a temat był inny.
Ja normalna? chyba zartujesz, dla niektorych nawet niezle stuknieta
a czym wogole jest normalnosc, dla kazdego co innego moze oznaczac.
Ciekawa jestem, jakiej to psychoanalizy Ty z kolei dokonałes po odwiedzeniu mojego profilu
bo wiesz... " byla taka fajna i tak ladnie sie usmiechala a oczy to jak wegliki takie czarne"
....
pozory bardzo częst mogą mylic

No jak najbardziej rozumie Schat, tylko temat skonczyl sie jakas strone temu a ja jestem teraz zainteresowany rozmowa z toba.
No wlasnie, jesli chodzi o normalnosc. Piszac wczesniej ze nie zauwazamy tych normalnych dziewczyn domniemalem ze te ktore wygladaja na rozowe landrynki sa nienormalne czyli wychodzi na to ze te ktore nie wygladaja na rozowe landrynki sa normalne. Tak?? Dobrze mysle czy chcesz cos poprawic?? No bo na zdrowy chlopski prosty rozum tak to wyglada Takze po odwiedzeniu twojego profilu wychodze z zalozenia i odwaze sie napisac ze jestes normalna i lubisz malpki, chyba ze sciemniasz bo jestes niezle stuknieta , ale moge sie mylic po pozorach i tak naprawde jestes nie normalna (bo nie masz foty calej sylwetki nie moge zobaczyc czy jestes landrynka) i ja jestem tym jednym z niektorych ktory uwaza ze nie jestes stuknieta Pozdro

p.s no to sobie wyjasnilismy a co ty powiesz o mnie odwiedzajac moj profil?? Tylko jak chcesz brzydko napisac to bym wolal na priv
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Hahaha Mirek, ale mnie rozsmieszyles A to Ci sie udalo...
Nie mam żadnych podstaw, zeby brzydko napisac... A na podstawie kilku fotek i ilus tam postow, tym bardziej zamieszczonych na MN , nie oceniam ludzi...zreszta kim ja jestem, zeby oceniać. A same oczka nawet te czarne jak wegliki, nie wystrczą...
A co do normalnosci, to jak mawia mój tato, kazdy towar znajdzie swojego kupca.

ps. gdybs jednak bardzo chcial coś brzydkiego przeczytac, to dorzuć moze jeszcze kilka fotek a kto wie, byc moze ktoras z nich mnie zainspiruje...
pozdr
Zgłoś wpis

Bliżej nas